پروفایل
منوی دسته بندی همه مقالات

4 مورد خیلی مهم که حتما باید قبل از عمل اسلیو معده بدانید

در این قسمت قصد داریم که در مورد عمل جراحی اسلیو معده به عنوان یک راهکار لاغری صحبت کنیم.

 

.

متاسفانه خیلی از افراد برای کم کردن چربی‌های بدن خود بعد از مدت کوتاهی و یا اینکه به خاطر استفاده از روش‌های لاغری یا رژیم‌های ضعیف خیلی زود خسته می‌شوند و دوست دارند که یک روش خیلی سریع‌تر را انجام دهند.

در واقع فکر می‌کنند که اگر عمل اسلیو و معده را انجام بدهند دیگر نیازی به رژیم گرفتن نیست چون که غذاهایی که می‌خورند به مقدار زیاد جذب نمی‌شود و به دنبال آن لاغر می‌شوند.
البته عمل جراحی دیگری هم به نام بای پس معده وجود داره که نباید آن را با عمل اصلی و معده اشتباه در نظر گرفت.

 

در عمل اسلیو جراح چه تغییری در معده شخص ایجاد میکنید ؟

در عمل اسلیومعده در واقع قسمت بزرگی از معده حدود ۷۰ ۸۰ درصد معده را دور می‌اندازند،و به دنبال آن گرلین که هورمون گرسنگی در بدن ما هست و در ما ایجاد احساس گرسنگی می‌کنند به طور قابل توجهی در بدن ما کم می‌شود و فرد خیلی زود سیر می‌شود و هم احساس گرسنگی به سراغش نمی‌آید.

 

عمل اسلیو معده

Gastric sleeve operation

و به خاطر اینکه حجم معده خیلی کوچکتر می‌شود -حدوداً به اندازه یک موز متوسط- راحت‌تر فضای معده پر شده و سنسورهای اطراف معده پیام سیری را می‌توانند منتقل کنند.
از طرف دیگر چون غذاهایی که ما می‌خوریم تحت تاثیر اسید معده به اندازه کافی قرار نمی‌گیرند و کمتر هضم می‌شوند این غذاها وقتی وارد روده ما می‌شوند روده توانایی جذب آنها را ندارد چون که به اندازه ی کافی ریز نشده اند.

اما شاید تا اینجا فکر کنید که این اتفاقات خیلی خوب هستند و به دنبال آن ما سریع لاغر می‌شویم و کمتر احساس گرسنگی داریم و کمتر غذا می‌خوریم اما در ادامه در مورد مضرات هورمونی و خود ایمنی این عمل جراحی بیشتر برای شما خواهم گفت.

مضرات عمل اسلیو معده 

اول در مورد هورمون گرلین صحبت می‌کنیم همانطور که قبلاً برای شما گفتم هورمون گرلین به عنوان یک عامل مهم در تحریک هورمون رشد یا هورمون جوانی است و در واقع به همان اندازه که گرلین در بدن شما کم می‌شود می‌تواند روی میزان ترشح هورمون رشد نیز تاثیر بگذارد که به دنبال آن می‌تواند باعث کاهش کیفیت مفاصل، پوست، کاهش عضله سازی و کلی از اتفاقاتی که می‌تواند منجر به پیری زودتر بشود.
همچنین در دیواره معده هورمون‌هایی ترشح می‌شوند

که روی بدن ما تاثیر دارند و با برش مقدار زیادی از دیواره معده به طبع مقدار این هورمون‌ها نیز کم میشود و میتواند عدم تعادل هورمونی در بدن ایجاد کند.
نکته خیلی مهم بعدی در مورد عمل اسلیو معده که می‌خواهم حتماً به آن توجه داشته باشید این هست که وقتی غذاها به اندازه کافی در معده ما هضم نمی‌شوند و به آن حالت نرمی خود نمی‌رسند و در واقع در حالت سفت‌تر وارد روده ما می‌شوند این می‌تواند آسیب جدی به دیواره روده ما وارد کند و باعث ایجاد نشتی روده یا leaky gut شود.

در مورد نشتی روده در مقاله مربوط به آن کامل‌تر توضیح دادم اما در اینجا به اختصار به آن می‌پردازیم.
در واقع سلول‌های روده ما به طور منظم به یکدیگر چسبیدند و هیچ فضای خالی بین آنها وجود ندارد و وقتی غذاهایی که به خوبی توسط معده ما هضم نشده و با همان حالت سفت وارد روده می‌شوند می‌تواند منجر به کنده شدن این سلول‌های روده بشود و از طریق جای خالی این سلول‌ها یا این نشتی‌ها خیلی از مواد و ویروس ها که می‌توانند باعث ایجاد بیماری‌های خود ایمنی و دیگر بیماری ها در بدن ما بشوند وارد جریان خون می‌شوند.

بیماری های بعد از عمل اسلیو که افراد حتما به آن دچار میشوند  

این احتمال بسیار قوی است در مورد افرادی که اسلیو معده انجام می‌دهند و در آینده بیماری‌های خود ایمنی مانند آلزایمر ،مشکلات پوستی و مفصلی ،بیماری های مربوط به کلیه و مغز گرفتار شوند.
در مورد بیماری های خود ایمنی در مقاله ی مربوط به آن کاملا توضیح داده ام.
و خیلی از عوارض دیگر نیز به دنبال عمل اسلیو معده اتفاق می‌افتد مانند کاهش دریافت خیلی از ویتامین‌های مواد غذایی که شما تا آخر عمر وابسته به مکمل‌های ویتامینی خواهید بود و در واقع باز هم باید رژیم های سختی را تا آخر عمر رعایت کنید.

 

نتیجه 

به اضافه ی این که عمل اسلیو معده بر گشت پذیر نیست و جای پشیمانی ندارد چون که قسمتی از معده کاملا خارج شده است.
جدای از این‌ها عمل اسلیو معده نمی تواند یک عمل دائمی برای لاغری باشد چرا که به مرور که شما غذا مصرف می‌کنید می‌تواند باعث کش آمدن دیواره معده باقی مانده بشود و و حجم معده افزایش یابد و باز هم اضافه وزن به سراغ شما بیاید.

آکادمی مستر دایت با اعمال جراحی و سیستم‌های پزشکی مخالفتی ندارد فقط یک سری از مدارک را در اختیار شما قرار می‌دهد که خود شما با توجه به این دلایل علمی به نتیجه برسید که آیا این اعمال جراحی برای شما مناسب است یا خیر.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...