احساس خستگی گاه و بی گاه در طول روز
یکی از مهمترین هورمون های بدن که نقش مهمی در تاثیر گذاری بر روی دیگر هورمون های بدن دارد انسولین است که بالا و پایین آمدن این هورمون می تواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم تاثیر بر روی بالا و یا پایین آمدن دیگر هورمون های بدن داشته باشد.
بالا رفتن هورمون انسولین می تواند باعث پایین آمدن یکسری هورمون های غدد فوق کلیه به خصوص اپی نفرین و نوراپی نفرین می شود این هورمون ها نقش مهمی در ایجاد احساس خوب در بدن ما دارند همچنین در حالت ستیز و گریز نیز این هورمون ترشح می شوند که در واقع مخالف حالت خستگی هست.
حال نوع تغذیه ما وقتی انسولین را بالا نگه می دارد باعث پایین آمدن این هورمونها می شود همچنین تاثیری که بر روی تستوسترون تاثیری که بر روی هورمون سروتونین و دیگر هورمون ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم انسولین می گذارد می تواند باعث ایجاد احساس خستگی مداوم در بدن ما شود.
البته خوردن غذاهایی که هضم آنها برای بدن ما سخت است نیز میتواند طی مسیر هایی دیگر و یا مانند یک سری بیماریهای خود ایمنی تاثیر بر روی کلیه و غدد آن بگذارد و باعث این احساس بشود.
برای آگاهی بیشتر میتوانید بسته آموزشی رایگانی که برای شما دوستان قرار داده ایم را مشاهده کرده و در آنجا با توضیح بیشتر کاملاً با این موضوع آشنا شوید.
یک نظر
من همیشه این شکلی ام